Pentru tine și familia ta

Terapie individuală

În toate momentele în care nu înțelegi încotro se îndreaptă viața ta, în care nu știi ce job să alegi sau ce partener ți se potrivește, alege să te descoperi pe tine pentru a putea face alegerile potrivite. Nu este nevoie să fii singur pe drumul către tine. Să fii puternic nu înseamnă să fii singur.

Terapia individuală este un proces în care tu, alături de un psihoterapeut, observi, înțelegi și în unele cazuri schimbi modul în care vezi, simți și gândești. Este un proces ghidat de încredere, compasiune și înțelegere.

Terapie de cuplu și familie

Să trăim în armonie cu o altă persoană poate fi foarte provocator, mai ales atunci când nu înțelegem multe din acțiunile celuilalt. În terapia de cuplu înveți să îți privești partenerul/partenera dintr-un alt unghi, înveți să respecți limitele celuilalt și să setezi limite, înțelegi cum funcționați voi doi, atât în relația de cuplu, dar și în interacțiunea cu alte persoane – copii, părinți, rude, prieteni.

Terapia de cuplu și familie vă poate salva relația sau căsnicia atât timp cât amândoi sunteți motivați și pregătiți pentru a înțelege diferit și a face diferit.

Terapie pentru copilul tău

Atunci când copilul tău are comportament opoziționist, când observi că îi este dificil să formeze relații cu alți copii, când nu respectă reguli sau preferă să stea toată ziua pe telefon și tabletă iar tu știi că ai făcut tot ce ține de tine, că ai urmat sfaturile prietenilor sau ale părinților și totuși nu este nicio diferență, cere ajutorul unui specialist.

Un astfel de proces terapeutic are în vedere atât copilul, cât și întreg sistemul în care acesta se dezvoltă (familia). În acest caz, terapeutul lucrează cu toți membrii familiei implicați în creșterea și educarea copilului.

Terapie asistată de animale

Animalele simt mirosul, observă reacțiile tale, aud tonul vocii și din acest mix își traduc ceea ce tu simți: frică, furie, curiozitate, bucurie etc. În funcție de tine, animalul va avea o reacție. Oare doar animalele au acest principiu comportamental? Și noi facem astfel de traduceri în fiecare moment de interacțiune, însă se întâmplă de multe ori ca traducerea să fie incorectă. Cum ar fi toate relațiile noastre dacă am înțelege acest lucru?

Terapia asistată de animale ajută copiii și adulții să construiască relații de încredere și să înțeleagă comportamentul dincolo de cuvinte. Vino alături de noi să înveți noi limbaje, să creezi relații de încredere, să te înțelegi pe tine în relație cu ceilalți și nu în ultimul rând, să interacționezi cu un animal.